Twins Special HGL 4 RED
0 Reviews | Review toevoegen

Vangt klappen als geen ander product goed op. De sterkte en hoge dichtheid van het schuim zorgt voor een goede bescherming van het gezicht. Ook zorgt het voor een goed evenwicht tussen bescherming en

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3-4 dagen

€ 80,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Twins hoofdbescherming is er voor gemaakt om klappen op te vangen. Klappen welke MMA vechters genereren. Met kin en wang bescherming tijdens het sparren. Vangt klappen als geen ander product goed op. De sterkte en hoge dichtheid van het schuim zorgt voor een goede bescherming van het gezicht. Ook zorgt het voor een goed evenwicht tussen bescherming en comfort. Door de veter aan de achterkant kan de headgear goed aangepast worden zodat de perfecte pasvorm ontstaat. De producten van Twins zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit van materialen. Deze materialen voldoen aan de internationale kwaliteitseisen. Alle hoofdbeschermers van Twins zijn gemaakt van 100% leer en kunnen gebruikt worden voor alle vechtsporten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.