adidas bokshandschoenen Power 100 ZWART
Reviews | Review toevoegen

Deze mooie bokshandschoenen uit de Power lijn van adidas zijn ideaal voor beginner en licht gevorderde.

Verzendkosten

€ 5,00 

Standaard levertijd

vandaag besteld voor 13:00, zelfde dag verzonden

€ 39,95 *
€ 37,95 *
Prijs per paar

 

Aantal: 
Bestellen

adidas Boxing is er in geslaagd om de mooie Power 100 bokshandschoen te ontwikkelen voor de meest scherpe prijs. Nergens op de markt vinden we deze kwaliteit van PU terug, met een super comfortabele en veilige padding die voorgevormd is. Een goede strakke klittenbandsluiting met kleine stukje elastiek om de pols extra te kunnen fixeren. De handschoen is geschikt voor beginners en licht gevorderden.

VOOR WELKE VECHTSPORTER ZIJN DE ADIDAS POWER 100 (KICK)BOKSHANDSCHOENEN GESCHIKT?

De handschoen is geschikt voor jeugd, beginners en licht gevorderden Deze adidas handschoenen zijn geschikt voor thai/kickboksen en origineel boksen.

IN WELKE MATEN EN KLEUREN ZIJN DE ADIDAS POWER 100 (KICK)BOKSHANDSCHOENEN TE KRIJGEN?

De adidas Power 100 is te krijgen in de maten: - 8 oz - 10 oz - 12 oz - 14 oz en in de kleuren: - zwart met rood De bokshandschoenen worden per paar geleverd.

WELKE MAAT/GEWICHT HANDSCHOEN HEB IK NODIG?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden: < 38 kg 8 oz 38 - 55 kg 10 oz 55 - 65 kg 12 oz 65 - 85 kg 14 oz > 85 kg 16 oz Tijdens wedstrijden wordt normaal gesproken met 10 oz gevochten. Wilt u zwaarder trainen en meer gewicht op uw armen om het omhoog houden te trainen, neemt u dan een maat groter/zwaarder.

VOORDELEN VAN DE ADIDAS POWER 00 (KICK)BOKSHANDSCHOENEN

- hoogste kwaliteit PU - beschermende stevige padding - voorgevormd voor vuist - absorptie van stoten voor extra comfort - stevige deels elastische klittenbandsluiting

GARANTIE

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor top kwaliteit, de laatste technologieën en mede-ontwikkeld door wereldkampioenen.

TIPS

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.

Review toevoegen

Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om een review te plaatsen!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews