Adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen Adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen Adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen
Adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen Adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen Adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen
Adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen
0 Reviews | Review toevoegen
Mooie Bokshandschoenen gemaakt van Maya PU, zeer stevig en duurzaam. Door het geavanceerde systeem behoud je meer energy dan bij andere handschoenen. Ook de padding uit in stuk is uniek op de wereld.

Verzendkosten

€ 5,00

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 13:00 besteld, morgen in huis!

€ 49,95 *
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 
De Energy 200 is ontwikkeld voor een hoop energie, snelle combinaties, pad training enzovoort. Het meest unieke aan deze kickbokshandschoenen is de padding. Deze bestaat uit 1 stuk van vingertoppen tot aan het einde van de pols. adidas is hier uniek mee! De padding uit 1 stuk zorgt voor heel veel extra comfort, de pols krijgt extra ondersteuning en bescherming. De totale handschoen zorgt voor een heerlijke pasvorm en beschermt de handen tot het uiterste. De handschoen is gemaakt van maya PU van de hoogst mogelijke kwaliteit en heeft een schitterend opvallend design. De mooie 3D strepen over de handschoen zijn een lust voor het oog. De klittenbandsluiting is ook helemaal perfect, mooi 3D logo stevig voor extra steun en comfort. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor elk niveau. Voor beginners maar ook zeker voor de professional.

Voor welke vechtsporter zijn de adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen geschikt?

De handschoen is geschikt voor alle niveau's die een top kwaliteit willen met de nieuwste technologieën. Zeker aan te bevelen voor professionals. Deze adidas handschoenen zijn geschikt voor thai/kickboksen en origineel boksen.

In welke maten en kleuren zijn de adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen te krijgen?

De adidas Energy 200 is te krijgen in de maten:

- 10 oz
- 12 oz
- 14 oz
- 16 oz

De bokshandschoenen worden per paar geleverd.

Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden:

< 38 kg 8 oz
38 - 55 kg 10 oz
55 - 65 kg 12 oz
65 - 85 kg 14 oz
> 85 kg 16 oz

Tijdens wedstrijden wordt normaal gesproken met 10 oz gevochten. Wilt u zwaarder trainen en meer gewicht op uw armen om het omhoog houden te trainen, neemt u dan een maat groter/zwaarder.

Voordelen van de adidas Energy 200 (Kick)Bokshandschoenen

- hoogste kwaliteit Maya
- beschermende stevige padding uit 1 stuk
- voorgevormd voor vuist
- absorptie van stoten voor extra comfort
- stevige klittenbandsluiting met unieke elasto en oogsluiting
- voor amateur en professional

Garantie

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor top kwaliteit, de laatste technologieën en mede-ontwikkeld door wereldkampioenen.

Tips

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.

Extra informatie over de nieuwe adidas lijnen

adidas Boxing heeft de afgelopen periode weer veel energie gestoken in een volledig nieuwe lijn. En het resultaat mag er zijn. Een ongelofelijk mooie, kwalitatieve en innovatieve lijn die ongekend is in de vechtsport branche. Nooit eerder is deze kwaliteit in combinatie met een schitterend design vertoond. adidas Boxing heeft gekozen voor een nieuwe indeling:

POWER

Deze lijn is ontwikkeld voor diegene die veel power hebben. De (thai)bokshandschoenen zijn dan ook uitgevoerd met een dubbellaags gegoten foam dat enerzijds zorgt voor de bescherming van je handen en anderzijds grote impact van een stoot reduceert tot een minimum. De (thai)bokshandschoenen zijn voorgevormd zodat het maken van een vuist weinig moeite kost. Lees de specifieke kenmerken voor de 300 en 100 serie bij het specifieke artikel.

SPEED

Deze lijn is ontwikkeld voor diegene die van het snelle werk houden. Het unieke aan deze lijn is dat de padding vanaf de vingertoppen tot aan het einde van de pols uit 1 stuk bestaat. adidas Boxing is het eerste merk ter wereld die dit ontwikkeld heeft. Dit zorgt voor veel extra comfort en steun en bevordert de levensduur van het product. De unieke padding bestaat uit meerdere lagen die je handen tot het uiterste beschermen. Verder optimale sluitingen en zeer snelle kleuren. Lees de specifieke kenmerken voor de 200 en 100 serie bij het specifieke artikel.

ENERGY

De Energie lijn is ontwikkeld voor diegene die een wolk van energie veroorzaken. Door het uniek design van de padding, die loopt vanaf de vingertoppen tot aan het einde van de pols uit 1 stuk, en de IMF EVA foam die hiervoor gebruikt is komt de energie terug bij jou. De (thai)bokshandschoenen bieden een enorme bescherming, bieden veel steun en extra comfort door de uiterst hoogwaardige materialen. Lees de specifieke kenmerken voor de 300, 200 en 100 serie bij het specifieke artikel. Elk van deze lijnen zijn weer ingedeeld in GOOD, BETTER en BEST met de volgende kenmerken:

BEST (300 serie)

- altijd de meest hoogwaardige kwaliteit
- volledig genuine leder
- de best mogelijke padding
- de best mogelijke afwerking
- design in 3D weergave
- geschikt voor professionals
- hoge prijscategorie

BETTER (200 serie)

- gemaakt van kunstleder en/of gedeeltelijk leder
- geschikt voor de amateur en gevorderde met veel trainingsuren
- enorm comfort
- hoge mate van bescherming
- mooie afwerking
- opvallende designs
- midden prijscategorie

GOOD (100 serie)

- gemaakt van PU
- geschikt voor beginner en amateur
- goede afwerking
- goede bescherming
- mooi design
- lage prijscategorie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.