Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Budosporten zijn japanse vechtsporten/krijgskunsten. Budo wordt vaak vertaald als “De weg van de krijger”. Budosporten bevatten de vaardigheden en technieken van de oude Japanse krijgers zoals de samoerai. Deze waren bedoeld om een tegenstander in het gevecht uit te schakelen. De budosporten zoals wij ze kennen zijn echter de moderne vorm hiervan en richten zich daarom meer op ontwikkeling van de persoon (op fysiek en mentaal vlak) dan op vernietiging van de tegenstander.

Bij Dutch Demon Fight Gear vind je de benodigdheden voor 'JUDO' TAEKWONDO' KARATE' 'JIUJITSU' 'BJJ' & 'AIKIDO' van de geronommeerde merken als 'adidas' 'Ronin' & 'Nihon' 

*** UNDER CONSTRUCTION ***
Eerdaags heel veel moois voor 'JUDO' TAEKWONDO' KARATE' 'JIUJITSU' 'BJJ' & 'AIKIDO'Judo Bond Nederland (JBN)

De Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie in Nederland voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. De Judo Bond Nederland (JBN) heeft passie voor, aikido, jiujitsu en judo en gelooft in de verbindende kracht van deze disciplines, die mens en samenleving versterken. Met haar bijna 750 aangesloten clubs en bijna 47.000 leden, is de JBN één van de grotere sportbonden in Nederland.

In Nederland inspireren zij een groeiend aantal leden en vrijwilligers. JBN verbindt ze met elkaar, de club en de samenleving. JBN biedt een meerwaarde en spelen in op de behoefte van onze achterban. Als organisatie staat JBN voor kwaliteit en supporten ze de community om veilig en respectvol op en naast de mat te staan, zodat de sport met plezier en succes wordt beleefd.

Daarnaast stimuleert JBN het ontwikkelen van budotalent binnen de clubs door middel van een integrale aanpak. JBN bundelt en benut krachten en blijven continue innoveren. JBN biedt de beste judoka’s van ons land een internationaal winnend programma, zodat Nederland structureel één van de beste 8 judolanden van de wereld is en blijft.

Bezorging door heel Nederland!

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de trainings spullen op te halen bij Dutch Demon in Uithoorn (nabij Amsterdam, Haarlem & Utrecht), of bij een partner gym.
 


 

          BEDRIJFSGEGEVENS  
          Dutch Demon
          Amsterdam, The Netherlands
          Tel: +31(0)639202933
          KvK: 65039270
          BTW: NL195935068B01
          IBAN: NL69 KNAB 0255 5310 01