Century Wavemaster 2XL PRO
Reviews | Review toevoegen

Staande bokszak van CENTURY.

Vraag offerte aan

 

Voor het transport van de bokszakken geldt een ander transporttarief dan voor overige producten. Neem contact op met Dutch Demon Fight Gear om de mogelijkheden te bespreken.

CENTURY Wavemaster 2XL PRO

Misschien wel 's werelds best verkochte Staande bokszak! 
Ongevuld weegt de Century Wavemaster 2XL PRO ca. 20 KG. Na het vullen van de voet (met water of zand) bedraagt het totaalgewicht ca. 150 KG. De Wavemaster 2XL PRO staat dan ook als een huis.

De producten van CENTURY worden vervaardigd in the USA, zijn uitermate duurzaam en zijn ontworpen om er dagelijks voluit op te kunnen trainen.

Maten: Stootzak - Lengte van 132 CM met een diameter van 46 CM. Voet - Diameter van 46 CM.Totale lengte – ca. 178 CM. Kleuren: Zwart, rood, blauw en zwart met scoringzones.

Deze staande bokszak is gemaakt van een hard plastic als basis die gevuld dient te worden met grind of zand. Deze basis staat zeer stabiel tijdens de training. Het deel waartegen je kunt slaan en trappen is van een zeer sterk kunstleder gemaakt waardoor de staande bokszak enorm slijtvast is. De binnenzijde is geproduceerd van meerdere lagen polyethaan schuim. Dit schuim is zeer flexibel waardoor het telkens weer terug komt en er geen gaten ontstaan.

Deze staande bokszak van CENTURY  is mede zo fantastisch in gebruik door zijn grote stoot oppervlak van maar liefst 46 cm. doorsnee. Het deel waar je zowel je high kicks, low kicks als ook de slagen perfect op kunt trainen is maar liefst 136 cm lang De totale hoogte is ca. 178 cm.

Voor welke vechtsporter is de CENTURY Wavemaster 2XL PRO geschikt?

De bokspaal is geschikt voor iedereen die zich bezig houd met vechtsport, of alleen aan zijn conditie wil werken. De CENTURY Wavemaster 2XL PRO staande bokspaal is geschikt voor alle vechtsporten waarbij u moet stoten en trappen. Geschikt voor privégebruik als in de sportschool.

In welke maten en kleuren is de CENTURY Wavemaster 2XL PRO Staande Bokszak te krijgen?

De staande bokszak is verkrijgbaar in het zwart, rood of blauw. Het gedeelte waartegen je kunt trappen en stoten heeft een lengte van 136cm en een diameter van 46cm. De robuuste voet heeft een hoogte van 40 cm. De Wavemaster 2XL PRO is slim ontworpen: De voet is laag en loopt taps. Hierdoor is hij geschikt, voor zowel groot als klein. Het unieke nieuwe vergrendelsysteem zorgt ervoor de stootzak perfect op de voet aangesloten blijft, na elke stoot of trap. Veel staande bokszakken deuken na verloop van tijd in, dit gebeurt niet bij de Wavemaster 2XL PRO. 

Voordelen van CENTURY Wavemaster 2XL PRO staande bokszak

- stootdeel van 136 cm met diameter van 46 cm;
- zeer sterk en duurzaam;
- geschikt voor iedere vechtsport beoefenaar of als cardio training;
- blijft stevig staan door het grote gewicht van de voet indien gevuld.

Accessoires

Voordat u de staande bokszak kunt gebruiken, heeft u zand of grind nodig om de voet te verzwaren (wordt niet meegeleverd).

Tips

Gebruik bokszakhandschoenen of bandages tijdens het trainen op de staande bokszak.

Garantie

Op alle artikelen van CENTURY  zit 1 jaar garantie op productiefouten.

Review toevoegen

Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om een review te plaatsen!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Merk
: Victory Sports