King Pro Boxing BG 8 King Pro Boxing BG 8
King Pro Boxing BG 8 King Pro Boxing BG 8
King Pro Boxing BG 8
0 Reviews | Review toevoegen
Naast dat de KING Pro (Kick)Bokshandschoen er geweldig uit ziet heeft deze ook nog eens geweldige specificaties. De handschoen is van de beste kwaliteit en is geschikt voor gevorderden en professionel

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3-4 dagen

€ 119,00 *
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 
Naast dat de KING Pro (Kick)Bokshandschoen er geweldig uit ziet heeft deze ook nog eens geweldige specificaties. De handschoen is van de beste kwaliteit en is geschikt voor gevorderden en professionele (kick)boksers.

Deze boks handschoenen zijn gemaakt in de nieuwe stijl van KING, dat is ook de reden dat hij er zo goed uitziet. Het cleane ontwerp ziet er niet alleen professioneel uit maar dat zijn ze ook. De BG 1 is hand gemaakt in Thailand en is gemaakt van het beste leer. Doordat de handschoenen zijn gemaakt van zulk goed leer gaan ze erg lang mee, ook bij intensief gebruik.

Het foam dat de schokken absorbeert is gemaakt uit meerdere schuim lagen van de beste kwaliteit. Hierdoor worden de impacts van stoten en afweren door deze handschoenen maximaal geabsorbeerd. Met de volledige wrap-around klittenbandaansluiting kan je de handschoen goed vast zetten, zo blijven de handschoenen perfect op hun plek en biedt het extra bescherming bij de pols. Daarnaast heeft deze handschoen aan de binnen zijde van de hand een gripbar. Door deze gripbar is het erg makkelijk om een vuist te maken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.