Scitec Nutrition - 100% Creatine
Reviews | Review toevoegen

100% CREATINE bevat de meest bestudeerde Creatine vorm ooit!

Verzendkosten

€ 5,00 

Standaard levertijd

Tijdelijk uitverkocht!

€ 22,95 *
€ 15,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Wat is creatine?

Creatine is een natuurlijk voorkomend stikstofhoudend organisch zuur, wat zich voornamelijk bevindt in de skeletspieren van gewervelden en vissen, waar het wordt opgeslagen als creatine fosfaat. 
Het menselijk lichaam maakt zelf kleine hoeveelheden creatine aan in de nieren en lever, maar ongeveer de helft van de totale creatine in het lichaam is direct afkomstig van voeding (voornamelijk uit vlees).

Wat doet creatine?

Simpel gezegd verhoogt creatine (creatine fosfaat) de beschikbare spierenergie, waardoor spieren langer kunnen werken en je meer reps kunt maken.
Om fysiologisch actief te worden moet creatine eerst enzymatisch worden omgezet in een ander molecuul wat bekend staat als creatine fosfaat (PCr). PCr is niets meer dan een molecuul van creatine waar een fosfaat groep aan vast geplakt is. 
De cellen van ons lichaam slaan hun energie op in de vorm van een molecuul dat bekend staat als Adenosine Tri Phosphate of ATP. De hoeveelheid werk die onze spieren kan verzetten is een direct gevolg van de hoeveelheid ATP die ze hebben opgeslagen, alsook het gemak waarmee ATP kan worden aangevuld m.b.v. creatine fosfaat gedurende krachtinspanningen.
De ATP voorraad is beperkt en zal snel uitgeput raken wanneer je lichaam maximale krachtinspanningen levert. Creatine zorgt ervoor dat de ATP voorraad groter wordt en dat deze sneller wordt aangevuld.

De voordelen van creatine

  • Maximale spier energie kan langer worden geleverd – je kan langer maximaal presteren
  • Creatine helpt je spieren sneller herstellen 
  • Toename spiermassa - creatine veroorzaakt een toename van het watergehalte in de spieren, waardoor ze “groter” worden. Dit is niet het gevolg van een toename van de omvang van de spiervezels. Echter, creatine kan “echte" vetvrije massa in de loop van de tijd vergroten, omdat het je in staat stelt harder te trainen en  dus meer vooruitgang te boeken.

Waarom '100% Creatine'

Zuiverste creatine vorm verkrijgbaar van 's werelds beste leverancier op gebied van voedingssupplementen 
100% CREATINE bevat de best ontwikkelde Creatine vorm ooit. Creatine in een dagelijkse dosis 3 g is wetenschappelijk bewezen dat de prestaties in opeenvolgende uitbarsting van de korte termijn, hoge intensiteit van de training, zoals krachttraining en interval cardio verhogen.*
* Deze verklaring is wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.

Beschrijving

Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 3 tot 5 gram creatine!
In de oplaadfase van de eerste week (5 tot 7 dagen) wordt aangeraden de dosering te verdubbelen. 

Over het moment van inname is geen wetenschappelijk onderbouwd voorschrift. Sommige sporters geven de voorkeur aan gebruik voor de training andere aan gebruik direct na de training. 
Gebruik 400 ml vloeistof per 5 gram creatine voor een goede oplossing. Verspreid de dagelijkse dosis wanneer je meer dan 5 gram creatine gebruikt.

Review toevoegen

Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om een review te plaatsen!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Inhoud
: 100 servings / 500 gram
Inhoud Type
: mg
Aantal Type
: Stuks