Scitec Nutrition Fireworks 360 gram
Reviews | Review toevoegen

Dé Pré-Workout formule die je vuurwerk levert!

Verzendkosten

€ 5,00 

Standaard levertijd

Tijdelijk uitverkocht!

€ 27,95 *
€ 19,95 *
Prijs per stuk

 

De beste Pré-Workout voor je High Intensity Interval Training!

De producten in de lijn van Scitec Nutrition's WOD Crusher zijn maar met één doel ontwikkeld: Het mogelijk maken voor de functionele sporter om tot het uiterste te kunnen gaan.
Soms zie je door de bomen het bos niet meer, weet je bij god niet meer welke supplementen je moet nemen en zou je willen dat een ander de keuze voor je zou kunnen maken. Bij Scitec Nutrition hebben ze naar je geluisterd door WOD Crusher te ontwikkelen.

Wanneer je doet aan High Intensity Interval Trainings (HIIT) als 'Crossfit', 'Functional Fitness', 'Insanity' maar ook bijvoorbeeld sporten als (kick)Boksen en MMA, dan bied WOD Crusher je dé supplementen die je verder zullen helpen.

Na de introductie van 'Balanced Recovery', het nieuwste product van WOD Crusher, hebben we het bij Dutch Demon nog eenvoudiger voor je gemaakt. Eén product neem je voor je training (WOD Crusher, Fireworks) & één product neem je na je training (WOD Crusher Balanced Recovery).

Daarnaast kan je al naar gelang je behoeften extra eiwitten, BCAA's, Creatine of bijvoorbeeld Multi Vitamenes nemen maar voor het leveren en herstellen van de hardcore sportprestatie neem de 'Fireworks' & 'Balanced Recovery'.

De Scitec NUTRITION® WORK OUT AND DIET (WOD) CRUSHER formules helpen je bij je zoektocht naar verpletterende prestaties en een verbeterde lichaamsbouw!

'WOD Crusher FIREWORKS' is ontworpen met de wetenschap van de functionele prestaties voor sport verbetering in het achterhoofd! Het verstrekken van 10 waardevolle ingrediënten op een geïntegreerde manier om mentale focus te stimuleren en een aantal van de cruciale systemen in je lichaam te optimaliseren.
De doseringssamenstelling van 'WOD Crusher FIREWORKS' is zodanig dat vermenigvuldigde doseringen kunnen worden ingenomen indien men dat wenst. 'WOD Crusher FIREWORKS' beschikt over grote oplosbaarheid en een sensationele smaak! De formule werd samengesteld zonder Creatine, zodat de sporter kan beslissen om dat ingrediënt juist wel of niet te gebruiken op zijn exacte dosering. 'WOD Crusher FIREWORKS' is een meer dan veelzijdige energizer formule!

FIREWORKS levert: 100 mg cafeïne per portie • 750 mg L-Carnitine verbindingen • 2050 mg Arginine HCl + AKG • glutamine, Ornithine, vitamine C, choline en vitamine B3

De aanzienlijke hoeveelheid vitamine C in het product draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, en de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid * Het helpt ook om de normale functie van het immuunsysteem tijdens en na intensieve training handhaven. De gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C *

Beschrijving:

Meng 12 gram met 400 ml water. Gebruik 30-60 minuten voor de training of een moment waarop je stimulatie nodig. Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging daarvan.

Allergie info:

Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, soja en ei-eiwitten verwerkt, en gluten, pinda's!

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden! Neem niet meer dan de aanbevolen dosering!

Smaken:

Mango-citroen, sinaasappel-citroen, framboos-citroen

Grootte:

12 g - 1 portie, 360 g - 30 porties

Review toevoegen

Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om een review te plaatsen!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews