JUDOMAT 200X100X4CM 230SP
0 Reviews | Review toevoegen

Agglorex Judomat 200x100x4cm, 230kg/m3

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Op offerte basis

€ 125,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Agglorex Judomat 200x100x4cm, 230kg/m3

Het is belangrijk dat een judomat veilig is voor de sporters, maar tevens moet een mat duurzaam zijn. Een judomat is namelijk een forse investering. De Agglorex matten worden gemaakt van de beste materialen en zijn perfect afgewerkt. Dit draagt bij aan een extra lange levensduur.

IJF Approved 
De judomatten van Agglorex hebben een uitstekende reputatie en zijn goedgekeurd door de Internationale Judo Federatie. mede daarom worden deze matten op vele internationale wedstrijden zoals EK's en WK's gebruikt. Ook tijdens de "The Hague Grandprix" wordt er gebruikt gemaakt van de Agglorex judomatten.
 

Veiligheid en gezondheid boven alles.
Er wordt voor de productie van de matten namelijk alleen gebruik gemaakt van de beste materialen om een lange levensduur te verzekeren. De judomatten worden volgens de internationale specificaties geproduceerd. Voor de productie van de matten worden de beste grondstoffen geselecteerd. Tijdens de productie van de judomatten en het judomattenvinyl wordt er geen gebruik gemaakt van phthalaten of weekmakers. Daarmee voldoen de Agglorex judomatten aan de Europese richtlijnen 2005/84/EG en 1907/2006 REACH.
Een Certificaat van deze test op Phthalaten is op aanvraag bij ons verkrijgbaar.
Agglorex maakt gebruik van geavanceerde technieken, dit resulteert in gelijkmatige hardheid van de budomat. De matten zijn altijd perfect afgewerkt met haakse hoeken, correcte maten en een egaal oppervlak. Door deze eigenschappen kunnen de judomatten probleemloos gelegd worden in ieder gewenst legpatroon. De kern van de matten, bestaande uit 100% PU-schuim, wordt geproduceerd in verschillende densiteiten. Wij leveren de judomatten standaard in 230kg/m3. Andere densiteiten leveren wij alleen op aanvraag.

 

De Agglorex judomatten worden standaard uitgerust met een zware antisliplaag in geruit latex met etra lijmversteviging aan de onderzijde. Dit zorgt ervoor dat de matten ook bij intensief gebruik niet zullen schuiven. 

De bovenzijde van de matten worden gemaakt van sterk vinyl. Dit vinyl wordt over de gehele oppervlakte van de mat verlijmd en de hoeken worden gelast zodat dit een mooi en degelijk geheel vormt. Het vinyl van de judomatten hebben een rijstrodesign wat ervoor zorgt de mat wat stroever wordt.

De judomatten zijn leverbaar in de kleuren; rood, groen, olijfgroen, oranje, blauw, geel grijs en zwart.

Deze matten worden standaard geleverd met antisliplaag, met een densiteit van 230kg/m3 en in een dikte van 4cm. 
Verkrijgbaar in de maten: 200x100x4cm, 150x100x4cm en 100x100x4cm.

Op aanvraag kunnen wij de matten ook leveren in:
- MMA uitvoering (glad vinyl ipv met een rijstrodesign) in de kleuren grijs, zwart, rood en blauw.
- Andere densiteit, namelijk; 210kg/m3 en 280kg/m3.
- Andere diktes, namelijk; 3, 5 of 6cm dik.


De matten met deze afmeting, 200x100x4cm, worden het meeste gebruikt op locaties waar de matten vast kunnen blijven liggen.

Neem bij vragen over de matten gerust contact met ons op.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.