Filter

close
0
Onbeperkt

Wat is Judo?

Judo is een sport van aanval en verdediging welke in 1882 is ontworpen door Jigaro Kano. Het is misschien wel de meest bekende Budosport ter wereld. In Nederland heeft Judo haar bekendheid te danken aan de succes van o.a. mensen als Anton Gesink en Wim Ruska.
Iemand die aan Judo doet heet een 'Judoka'. Tijdens de Judotraining leert een Judoka werptechnieken te maken en een andere Judoka op de grond te controleren. Hiervoor leert de Judoka verschillende controletechnieken zoals: 'houdgrepen' & 'armklemmen'* (* toegestaan vanaf 12 jaar). Judo wordt al beoefend door kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar.

Judo Bond Nederland (JBN)

De Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie in Nederland voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. De Judo Bond Nederland (JBN) heeft passie voor, aikido, jiujitsu en judo en gelooft in de verbindende kracht van deze disciplines, die mens en samenleving versterken. Met haar bijna 750 aangesloten clubs en bijna 47.000 leden, is de JBN één van de grotere sportbonden in Nederland.

In Nederland inspireren zij een groeiend aantal leden en vrijwilligers. JBN verbindt ze met elkaar, de club en de samenleving. JBN biedt een meerwaarde en spelen in op de behoefte van onze achterban. Als organisatie staat JBN voor kwaliteit en supporten ze de community om veilig en respectvol op en naast de mat te staan, zodat de sport met plezier en succes wordt beleefd.

Daarnaast stimuleert JBN het ontwikkelen van budotalent binnen de clubs door middel van een integrale aanpak. JBN bundelt en benut krachten en blijven continue innoveren. JBN biedt de beste judoka’s van ons land een internationaal winnend programma, zodat Nederland structureel één van de beste 8 judolanden van de wereld is en blijft.Weergave:
 


Bezig met laden...
REPARATIESET VOOR JUDOMATTEN

REPARATIESET VOOR JUDOMATTEN

99,95 *

Prijs per stuk

remove add
Bestellen
(0)
JUDOMAT 200X100X4CM 230SP

JUDOMAT 200X100X4CM 230SP

140,00 *

Prijs per stuk

remove add
Bestellen
(0)

Bezorging door heel Nederland

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland.