Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Bokszakken zijn eigenlijk gewoon de prettigste trainingspartners die er zijn. Ze zijn er altijd wanneer jij dat wilt en ze klagen nooit dat je te hard stoot of trapt. Vele vechtsportlegendes uit het verleden en heden trainen uren per dag op bokszakken en trapzakken om hun techniek en conditie te perfectioneren. Dutch Demon Fight Gear biedt je een uitgebreid assortiment aan bokszakken, boksballen, speedbags, dummies en bevestigingsmateriaal, zodat ook jij je doel zult bereiken.

Trainen wanneer jij dat wilt:

Bokszakken, boksballen, speedbags, uppercut bags en dummies zijn ideaal om thuis of op de gym mee aan de slag te gaan. Alle producten op dutchdemon.com zijn geschikt voor professioneel gebruik. Voor het trainen van coördinatie en conditie worden de speedbag boksballen en bijbehorende speedbag platforms gebruikt. Een andere uitstekende manier om de coördinatie maximaal te trainen is door gebruik te maken van een double-end boksbal. Deze boksballen worden, zoals de naam doet vermoeden, aan twee kanten bevestigd waardoor de double end boksbal na elke stoot terugkomt.

De meest verkochte vorm van bokszakken zijn de traditionele hangende bokszakken. Mocht je geen mogelijkheid hebben om een bokszak op te hangen, dan is een staande bokspaal misschien de oplossing voor jou. De voet van zo'n bokspaal is te vullen met water, grind of zand en bereikt hiermee een totaalgewicht van zo’n 100 tot 150 kilogram. Zo blijft een staande bokszak zelfs na een harde lowkick gewoon staan. Voor het trainen van de uppercut zijn er speciale uppercut bokszakken ontwikkeld.


Weergave:
 


Bezig met laden... 

 

          BEDRIJFSGEGEVENS  
          Dutch Demon
          Amsterdam, The Netherlands
          Tel: +31(0)639202933
          KvK: 65039270
          BTW: NL195935068B01
          IBAN: NL69 KNAB 0255 5310 01