adidas Kunstlederen Bokszak adidas Kunstlederen Bokszak
adidas Kunstlederen Bokszak adidas Kunstlederen Bokszak
adidas Kunstlederen Bokszak
0 Review | Review toevoegen
Deze kunstlederen bokszak is een schitterende bokszak van geweldige kwaliteit. Dubbel laags voor extra stevigheid. Gevuld met textielsnippers voor een perfecte absorptie. Gescand voor uw veiligheid.

Verzendkosten

€ 32,50

Standaard levertijd

Besteld voor 13.00 uur, zelfde dag verzonden!

€ 109,95 *
€ 99,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Voor het transport van de bokszakken geldt een ander transporttarief dan voor overige producten. Neem contact op met Dutch Demon Fight Gear om de mogelijkheden te bespreken.
De verzendkosten voor 1 bokszak bedragen €32.50. Voor meerdere bokszakken wordt een pallettarief gerekend.

adidas kunstlederen bokszak

Deze kunstlederen bokszak van adidas is een lust voor het oog. De bokszakken zijn extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen. De kunst lederen bokszak bestaat uit 2 lagen stevig kunst leder materiaal. De bokszak krijgt hierdoor extra stevigheid en blijft zijn mooie strakke vorm altijd behouden. De bokszakken worden gevuld met nieuw ingekocht versneden textiel, dit om schimmelen en stank te voorkomen en om er zeker van te zijn dat er geen harde voorwerpen in de vulling terecht komen zoals metaal, ijzer en steentjes. Tevens wordt de bokszak elektronisch gescand op ijzer deeltjes. Speciaal voor uw veiligheid. De vulling van de bokszakken is zo samengesteld dat deze uw stoten perfect absorbeert en uw handen en benen goed beschermd blijven. De bokszakken worden geleverd met bijbehorende 4-puntketting en worden ingepakt in een zeer stevig transparant plastic.

Voor welke vechtsporter is de adidas kunstlederen bokszak geschikt?

De bokszak is geschikt voor jong en oud, voor amateur en professional. Zowel in de sportschool te gebruiken als thuis. De bokszak is geschikt voor kickboksen, free fight, traditioneel boksen, thaiboksen.

Welke maat bokszak heb ik nodig?

Wanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken voor zowel trappen en stoten heeft u de bokszak van 150 cm of 180 cm nodig. Deze bokszak hangt dan voor zowel de lage trappen als de hoge trappen op de juiste hoogte. Ook voor de stoten hangt deze op de juiste hoogte. Bovendien is deze bokszak lekker zwaar en zal deze niet alle kant op zwaaien bij het trainen Wanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken om alleen het stoten te trainen is 120 cm geschikt. Deze bokszak is nog dusdanig zwaar dat de bokszak niet alle kanten op zwaait. De bokszak 90 cm is voor kinderen t/m 12 jaar die zich even willen uitleven op een bokszak.

In welke maten en kleuren zijn de adidas PU Bokszakken te krijgen?

De bokszakken zijn verkrijgbaar in zwart en in de volgende maten:
Bokszak 90 cm x Ø 35 cm ± 28 kg
Bokszak 120 cm x Ø 35 cm ± 33 kg
Bokszak 150 cm x Ø 35 cm ± 40 kg
Bokszak 180 cm x Ø 35 cm ± 44 kg

Voordelen van adidas kunstlederen bokszak

- sterk en geschikt voor iedereen
- zeer mooi uiterlijk
- voor thuisgebruik en in de sportschool
- zeer stevig kunstleder
- gevuld met een schone textiel mix met ideale hardheid
- extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen
- geleverd met bijbehorende 4-puntsketting

Garantie

Op de adidas producten zit 1 jaar garantie op productiefouten.AccessoiresEen 4-puntsketting wordt gratis erbij geleverd.

Tips

Gebruik bokszakhandschoenen of bandages tijdens het trainen op de bokszak. Bokszak ophangen? Gebruik een muursteun of plafondbeugel Kinderbokszak ophangen? Gebruik hiervoor een muursteun, bevestiging d.m.v. een plafondbeugel is niet geschikt omdat de bokszak dan veel te hoog komt te hangen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.