Filter

close
0
Onbeperkt

Tuf Wear is bekend geworden door als hoofdsponsor van de Olympische Spelen in 1996 op te treden. Ook heeft Tuf Wear veel publiciteit gekregen doordat bokslegende Rocky verschillende malen met de Tuf Wear uitrusting ten tonele verscheen, mede hierdoor is dit merk uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste merken. 
Tuf Wear heeft veel aandacht voor de optimalisatie van zijn producten, iets dat volgens hen nooit ophoudt. Ze maken gebruik van de laatste technologieën en testen elk artikel met professionals om zo to het perfecte product te komen. Zo ontwikkelde Tuf Wear de Tuf Cool technologie wat zorgt voor extra ventilatie en vochtregulatie.Hierdoor heeft Tuf Wear altijd de beste producten voor zowel professional als amateur in zijn assortiment.
Tuf Wear staat bekend als all round merk voor Thaiboksen, MMA en origineel boksen. De vechtsporter heeft een zeer ruime keuze in wedstrijdartikelen, trainingsmateriaal als ook kleding. Ook voor de Sportschool is Tuf Wear zeer geschikt. Aan elk detail is gedacht. Van bokszakken tot round-timers, van bevestigingsmateriaal tot complete boksringen.Weergave:


Bezig met laden...

Bezorging door heel Nederland

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland.