Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Bij Dutch Demon vind je de juiste outfit voor jouw vechtsport, of je nou aan kickboksen, boksen, MMA, Bootcamp of Kick Fun doet. Hier heb je een ruime keuze uit kleuren en modellen voor de uitstraling die jij zoekt. En onze zeer betaalbare prijzen maken het extra aantrekkelijk!
 
Maak hier je keuze uit heel veel kickboks spullen, MMA spullen en boks spullen. Ook kun je kiezen voor een complete kickboks-set of MMA-set die volledig is afgestemd op jouw niveau en jouw persoonlijke wensen. In een complete set zitten alle kickboks spullen of MMA spullen die je nodig hebt om te kunnen gaan trainen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker, het wordt ook nog eens voordeliger, want op de complete sets profiteer je van een aantrekkelijke korting.

Ons assortiment startersets:
Bij Dutch Demon bieden wij meerdere startersets aan van verschillende merken. Deze sets worden binnenkort uitgebreid om ook MMA-sets aan te bieden.

 
Type starterset Merken Vanaf-prijs
Kickboks starterset Ronin/MUAY, STB € 64,95
MMA starterset Ronin, Adidas Binnenkort verkrijgbaar


» Kickboksset » MMA-set

Welke spullen je echt nodig hebt:

Naast onze startersets kun je bij ons uiteraard ook alle benodigdheden zelf samenstellen. Om je op weg te helpen, kun je hieronder zien wat je nodig hebt om te beginnen. De extra producten die wij hieronder vermelden zijn niet noodzakelijk, maar bieden jou wel extra bescherming of comfort:

 
Belangrijk Extra
Training/sparringhandschoenen Short (Broekje)
Scheenbeschermers Zwachtels
Bitje Tok (vrouwen)
Tok (mannen) Binnenhandschoenen
  Zakhandschoenen
 

Bezorging door heel Nederland

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de kickboksset op te halen bij Dutch Demon in Uithoorn (nabij Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht), of bij een partner gym.


 

          BEDRIJFSGEGEVENS  
          Dutch Demon
          Amsterdam, The Netherlands
          Tel: +31(0)639202933
          KvK: 65039270
          BTW: NL195935068B01
          IBAN: NL69 KNAB 0255 5310 01