Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Met de betaalbare bokszakken, trap & stootkussens van Dutch Demon Fight Gear, train je met de juiste uitrusting. Voor starters en gevorderden, voor amateurs en profs, de A-merk bokszakken van Dutch Demon hebben door de jaren heen bewezen tot de absolute top te behoren en bieden een perfecte balans tussen kwaliteit en duurzaamheid. Zo kun jij je optimaal focussen op je techniek!
De bokszakken van Dutch Demon zijn van de merken adidas en Sportief. Het in nederland gevestigde Sportief BV produceert al meer dan 25 jaar bokszakken van topkwaliteit voor vrijwel alle gerenommeerde merken in europa. Dutch Demon personaliseert de producten zoals u dat wilt zodat u kan genieten van de best mogelijke uitstraling van uw gym.
Dutch Demon levert alle ophangmaterialen om uw bokszak te kunnen ophangen.

Klik op één van onderstaande subcategorieën om de juiste bokszak en bevestigingsmaterialen te zoeken.» Bevestigingsmateriaal » Bokszakken » Training Pads

Bezorging door heel Nederland

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de bokszak op te halen bij Dutch Demon in Uithoorn (nabij Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht) of bij een partner gym.

Voor het transport van de bokszakken geldt een ander transporttarief dan voor overige producten. Neem contact op met Dutch Demon om de mogelijkheden te bespreken.


 

          BEDRIJFSGEGEVENS  
          Dutch Demon
          Amsterdam, The Netherlands
          Tel: +31(0)639202933
          KvK: 65039270
          BTW: NL195935068B01
          IBAN: NL69 KNAB 0255 5310 01