CONE Bokszak
CONE Bokszak
0 Review | Review toevoegen
De cone bokszak is uiterst sterk en geschikt voor iedere vechtsporter. De bokszak is conisch gevormd zodat low kicks ideaal getraind kunnen worden.

Verzendkosten

€ 32,50

Standaard levertijd

Levering op afspraak

€ 119,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Cone bokszak 

De bokszak "cone” is nieuw in het assortiment. Sterk en geschikt voor iedereen, zowel in de sportschool als thuis. De bokszak “cone” is gemaakt van zeer duurzaam bisonyl. De bokszakken zijn allen extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen. De bokszakken worden gevuld met een textiel vezel mix, dit om schimmelen en stank te voorkomen en om er zeker van te zijn dat er geen harde voorwerpen in de vulling terecht komen zoals metaal, ijzer en steentjes. De textielvulling zorgt voor een perfecte demping van uw stoten en trappen. De conische vorm zorgt ervoor dat uw low kicks perfect getraind kunnen worden. De bokszakken worden geleverd met bijbehorende 4-puntketting en worden ingepakt in een zeer stevig transparant plastic. Deze bokszakken staan garant voor absolute top kwaliteit, zowel thuis als in de sportschool. Door de conische vorm van de bokszak is je training realistischer. De bokszak is aan de onderkant smaller waardoor het maken van low-kicks meer concentratie vergt. Zo boots je het effect na van een bewegende tegenstander. De bokszak heeft een gewicht van circa 45 kg.

Voor welke vechtsporter is de cone bokszak geschikt?

De cone bokszak is geschikt voor jong en oud, voor amateur en professional. Zowel in de sportschool te gebruiken als thuis. Deze bokszak is geschikt voor: kickboksen, free fight, traditioneel boksen, thaiboksen, karate, taekwondo en cardio work-out.

In welke maten en kleuren is de cone bokszak te krijgen?

De bokszak is verkrijgbaar in de kleuren:

- zwart
- rood
- blauw

en in de maat van 160 cm met een gewicht van circa 45 kg.

Voordelen van de cone Bokszak

- conisch gevormd
- gewicht van circa 45 kg.
- voor thuisgebruik en in de sportschool
- zeer duurzaam bisonyl
- gevuld met een schone textiel mix met ideale hardheid
- extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen
- geleverd met bijbehorende 4-puntsketting

Garantie

Op de Boxing Gear bokszakken zit 1 jaar garantie. 

Accessoires

Een 4-puntsketting wordt gratis erbij geleverd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.