Filter

close
0
Onbeperkt

Met meer dan 90 jaar ervaring als ’s werelds grootste en meest innovatieve vechtsport producent presenteren wij nu het merk Starpak. Dit merk is onder meer bekend als producent van merken als UFC, Tapout, Title en TKO. Vanaf november 2012 levert Starpak bokshandschoenen, MMA handschoenen, beschermingsartikelen, trap- en stoot producten en nog veel meer van hun eigen merk.
Vanwege 90 jaar ervaring is voor Starpak alleen het beste goed genoeg. Alle producten zijn uitvoerig getest door zowel professionals als amateurs. De zelf ontwikkelde technologieën worden constant geoptimaliseerd en verbeterd. Voorbeelden hiervan zijn Hydra-Flow, 4GPU artificial leather en ULTRAlite.
Door deze kennis, ervaring en onderzoeken te bundelen zijn de Starpak producten een lust voor het oog geworden en bovendien een onmisbaar genot voor uw training. 
Top kwaliteit voor een top prijs. Wat wilt u nog meer?

Technologieën:

- 3GPU: extra versterkt, dubbel gelijmd en rekbaar 100% kunstleder (PU).

- 4GPU: extra versterkt, dubbel gelijmd en rekbaar 100% kunstleder (PU). De bovenzijde is voorzien van minuscule gaatjes voor extra luchtdoorvoer.

- GEL: siliconen gel die op de belangrijke punten van het product een zeer goede bescherming biedt.

- Hydra-Flow: deze technologie zorgt voor extra lucht doorvoer en vochtafdrijving waardoor bokshandschoenen beter ventileren zodat ze minder gaan ruiken en sneller drogen. Dit zorgt voor een extra gebruikers comfort en een langere levensduur.

- Genuine Leather: zeer hoogwaardig leder gemaakt van koeienhuid.
.
- ULTRAlite: foam gemaakt van een speciaal beschermend en super licht materiaal dat zorgt voor extra comfort en gebruikersgenot.

- No Tear Artificial Leather: kunstleder dat versterkt is met extra geweven nylon zodat het onverwoestbaar wordt.

- IMF design: Injected Mould Foam, dit is een geïnjecteerde gietvorm om het foam dat gebruikt is in de juiste vorm te krijgen zodat het product extra bescherming biedtWeergave:

Bezorging door heel Nederland

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland.