Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Bij Dutch Demon Fight Gear vindt u een breed assortiment zakhandschoenen.

Zakhandschoenen zijn anders dan gewone (kick)bokshandschoenen. Het grote verschil zit hem in de grootte en het gewicht van de zakhandschoenen ten opzichte van (kick) bokshandschoenen.
Zakhandschoenen zijn van een “open” structuur, zijn lichter en kleiner. Het assortiment van Dutch Demon Fight Gear bestaat uit stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige zakhandschoenen.  

De merken die wij leveren hebben allen bewezen op het hoogste niveau te kunnen meedraaien binnen de kickboks & MMA wereld. Denk hierbij aan adidas, Muay & Ronin.

Alleen de beste zakhandschoenen zijn goed genoeg voor Dutch Demon Fight Gear en met behoud van deze hoge kwaliteitseisen hebben we toch een prachtig assortiment in een mooie prijsrange samengesteld.
Van goedkope zakhandschoenen met behoud van kwaliteit tot de duurdere zakhandschoenen uit het topsegment. Al onze zakhandschoenen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer en/of kunstleer om te kunnen garanderen dat uw zakhandschoenen uw handen voor een lange tijd zullen beschermen.

Zakhandschoenen en MMA handschoenen koop je op ‘grootte maat’.
Om de juiste maat/gewicht van de handschoenen te bepalen kun je het onderstaande schema aanhouden:
  • Small/Medium:  Voor de kleine tot normale hand (dames en kleine man)
  • Large/Extra Large:  Voor de normale tot grote hand (heren)


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Bezorging door heel Nederland

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de zakhandschoenen op te halen bij Dutch Demon in Uithoorn (nabij Amsterdam, Haarlem & Utrecht), of bij een partner gym.


 

          BEDRIJFSGEGEVENS  
          Dutch Demon
          Amsterdam, The Netherlands
          Tel: +31(0)639202933
          KvK: 65039270
          BTW: NL195935068B01
          IBAN: NL69 KNAB 0255 5310 01