Filter

close
0
Onbeperkt

Inmiddels is Top King wereldwijd bekend vanwege zijn unieke benadering van het maken van Muay Thai producten, de hoge kwaliteit materialen en afwerking, multifunctionaliteit, toepasbaarheid, gebruiksgemak, flexibiliteit en veiligheid. Top King is er voor zowel de beginners als voor de professionals.Met Top King bereik je de top.
Muay Thai is een wereld erkende vechtsport die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Muay Thai is geen gewone vechtsport maar wordt in Thailand gezien als een echte levenswijze. Top King draagt bij aan deze levenswijze door traditionele Muay Thai uitrusting te ontwikkelen. Top King heeft zijn markt verworven dankzij de erkenning van kwaliteit, het gebruik van ruw materiaal, de kennis van specialisten en het blijven innoveren door ervaringen van Muay Thai beoefenaars samen te bundelen.

In 2011 was Top King een vooraanstaand merk geworden door hoge kwaliteit producten op de mark te brengen die zowel voor trainingsdoeleinden als wedstrijden gebuikt kunnen worden. Top King is daarnaast erkend door de vele bekende grote namen zoals de Professional Boxing Association of Thailand en de World Professional Muay Thai Federation, evenals werelds grootste evenementen zoals de K-1, It’s Show Time, Thai Fight, Thailand vs Challenger en toernooien georganiseerd voor de verjaardag van de koning en koningin van Thailand.


 Weergave:

Bezorging door heel Nederland

Van Amsterdam tot Groningen en Venlo, Dutch Demon bezorgt door héél Nederland.


Geen producten