CENTURY BOB XL TRAININGS- EN BOKSPOP CENTURY BOB XL TRAININGS- EN BOKSPOP CENTURY BOB XL TRAININGS- EN BOKSPOP
CENTURY BOB XL TRAININGS- EN BOKSPOP CENTURY BOB XL TRAININGS- EN BOKSPOP CENTURY BOB XL TRAININGS- EN BOKSPOP
CENTURY BOB XL TRAININGS- EN BOKSPOP
0 Review | Review toevoegen
De Century BOB XL trainings- en Bokspop is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is extreem duurzaam. BOB staat voor Boxing Opponent Body. De BOB XL heeft een gedetailleerd bovenlichaam met o.a. een p

Verzendkosten

ÔéČ┬á32,50

Verwachte levertijd

1 dag(en)

ÔéČ┬á699,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

De Century BOB XL trainings- en Bokspop is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is extreem duurzaam. BOB staat voor Boxing Opponent Body. De BOB XL heeft een gedetailleerd bovenlichaam met o.a. een plexus, sleutelbeen en strottenhoofd. Zo worden trainingen nog realistischer.


De ideale sparringpartner die zonder het gebruik van gereedschap of ophangingen klaar is voor gebruik. De los bijgeleverde voet kan gevuld worden met water of zand tot MAX. 140KG! Een echt zwaargewicht dus!

 

Dankzij de realistische, menselijke lichaamsvorm is BOB uitermate geschikt voor precisie training. Deze boksdummy verbetert niet alleen de kwaliteit van de training, maar ook het trainingplezier! Ideaal voor thuis, omdat hij weinig geluid produceert. Bovendien is BOB goed rolbaar, dus gemakkelijk te verplaatsen.

Century BOB is in hoogte verstelbaar, dus geschikt voor alle lengtes! Deze Bokspop is gemaakt om voluit op te trainen en is tevens geschikt voor wapentraining. Century BOB XL is de best verkopende workout bag van 's werelds grootste Martial Arts fabrikant Century™ officieel hoofdsponsor van de UFC™!

DE VOORDELEN VAN DE BOB XL TRAININGSPOP TEN OPZICHTE VAN DE NORMALE BOB:

 • KRUIS TRAPPEN

  • De BOB en BOB XL hebben een kenmerkend gemeen gezicht. Dit kenmerkende gezicht maakt ze overtuigende stand-ins voor een aanvaller in een zelfverdediging les. Maar veel van de zelfverdediging sporten, zoals Krav Maga, richten zich naar het kruis. Het verlengde torso van de BOB XL geeft je ook een kruis dat getroffen kan worden.

 • GROTER OPPERVLAK OM OP TE TRAPPEN

  • Hoe meer trappen, hoe beter! Met de BOB XL kunt u niet alleen trappen naar het kruis, maar kunt u ook trappen geven naar de bovenbenen. Dit is een effectieve trap, zoals iedereen die er een gehad heeft je ongetwijfeld kan vertellen.

 • BETER VOOR DE KNIEËN

  • U kunt de BOB XL ook knietjes geven, bijvoorbeeld als je knietjes geeft naar het hoofd in een Muay-Thai gestijlde klem. BOB heeft ook een borst en ribben, wat goede mikpunten zijn voor knietjes. Het grote verschil is dat als uw knie per ongeluk wat lager uitkomt op de BOB XL, u de romp van de BOB XL raakt en niet de harde kunststof paal die de BOBs verbindt met hun basis.

MATERIAAL

 • Materiaal buitenkant: High Strength Plastisol
 • Materiaal binnenkant: Duurzaam Urethaan Foam

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.