Pro Line Bokszak Gigantor Bruin
Pro Line Bokszak Gigantor Bruin
0 Review | Review toevoegen
De bokszak “Gigantor” is ook een lederlook bokszak, de sterkste bokszak die ooit gemaakt is. De “Gigantor” is een driedubbele bokszak en is niet stuk te krijgen.

Verzendkosten

€ 32,50

Standaard levertijd

Levering op afspraak

€ 199,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Pro Line Bokszak Gigantor

De Pro Line Bokszak Gigantor is een driedubbele bokszak. De binnenzak bestaat uit een pvc gecoat geweven canvasdoek en de buitenzak bestaat uit zeer dik kunstleder welke verstevigd is met een dikke pu polyurethaan laag. Hierdoor is een zeer dikke wand ontstaan, daarom zal de bokszak altijd zijn gladde strakke uiterlijk blijven behouden. De verstevigde bandjes met ringen aan de zijkant voor ophanging zijn 7 lagen dik. Alle naden van de bokszak worden meerdere malen gestikt, zodat uitscheuren wordt voorkomen. De bokszak heeft een lengte van 150 cm wat ideaal is voor stoten en trappen, door de diameter van 40 cm is deze bokszak helemaal geweldig voor de veeleisende vechtsporter. De bokszak wordt gevuld met textiel vezel mix. Deze textiel vezel mix word nieuw ingekocht, zodat er geen schimmeling of vervelende geur kan ontstaan. Deze vulling zorgt voor een uitstekende absorptie voor uw handen, voeten en benen.

De maten en kleuren

De “Gigantor” is leverbaar in de kleur:

- bruin
-zwart

en in de maten:

150 cm x Ø 40 cm ± 70 kg

De vulling

De Boxing Gear bokszakken worden gevuld met een textiel vezel mix. Deze textielsnippers worden nieuw ingekocht, zodat er geen schimmeling of vervelende geur kan ontstaan. Deze vulling zorgt voor een uitstekende absorptie voor uw handen, voeten en benen.

De levering

De bokszakken worden verpakt in een stevig, transparant plastic.

De accessoires

De zespuntsketting wordt er gratis bij geleverd.

Garantie

Op sportief artikelen zit 1 jaar garantie op productie fouten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.