MUAY® Belly Protector
1 Reviews | Review toevoegen

MUAY® Belly Protector van echt rundleder. Biedt ultieme bescherming voor de buik en nier/lever. Inclusief verdikte voorzijde en targets aan de zijdes.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 119,95 *
€ 109,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

MUAY® Belly Protector van echt rundleder voor professioneel gebruik. Universele maat en makkelijk te sluiten d.m.v. een klittenband sluiting. Extra padding aan voorzijde en targets aan linker- en rechterzijkant.

Deze MUAY® Belly Protector is gemaakt om trainingen met de beste vechters van de wereld te kunnen weerstaan. Het biedt het volgende:

Een sterke band zodat deze op zijn plek blijft tijdens de trappen en stoten. Tevens gemakkelijk te verstellen om snel te schakelen tussen oefeningen.

Extra hoge densiteit (versteviging) op de voorzijde en op de plekken van nier en lever. De MUAY® Belly Protector is te gebruiken voor vele bewegingen, inclusief duwtrappen, knietjes en het betere clinch werk.

De Belly Protector wordt gebruikt voor vele disciplines in de Martial Arts, waaronder Thaiboksen, MMA en karate.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Mike - 21-05-2014 16:22

Perfect! Past goed en absorbeerd de stoten en afhouders zoals het hoort.
Vorige week dinsdag in de ochtend besteld en de volgende dag al geleverd. Super!