Thaise Namman Muay Crème 100 gram Thaise Namman Muay Crème 100 gram
Thaise Namman Muay Crème 100 gram Thaise Namman Muay Crème 100 gram
Thaise Namman Muay Crème 100 gram
1 Review | Review toevoegen
Thaise Namman Muay crème kan zowel vóór als na fysieke inspanning gebruikt worden. Voorafgaande aan de sportieve activiteit helpt het spieren en gewrichten op te warmen

Verzendkosten

€ 5,00

Verwachte levertijd

2 dag(en)

€ 12,50 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Thaise Namman Muay Crème

Thaise Namman Muay crème kan zowel vóór als na fysieke inspanning gebruikt worden. Voorafgaande aan de sportieve activiteit helpt het spieren en gewrichten op te warmen en bereiden ze het lichaam voor op de belasting. Massage van de spieren met Thaise crème kan zonder meer dienen als vervanging voor een korte warming-up vóór de training. Dit helpt ook blessures als gevolg van onvoldoende warming-up te voorkomen.

Namman Muay producten verminderen spanningen en verlicht zwellingen en blauwe plekken. De producten werken tot diep in het getroffen gebied, direct aan de bron van de pijn. Als gevolg van deze unieke herstellende eigenschappen zijn ze zeer populair bij boksers en beoefenaars van vechtsporten. Ze worden echter ook veelvuldig gebruikt door atleten, basketballers, rugbyspelers, fietsers en andere sporters, die de behoefte hebben om zich snel en effectief voor te bereiden op hun sportieve prestaties.

Voor wie is Thaise Namman Muay Crème geschikt?

Door herstellende eigenschappen zijn deze producten zeer populair bij boksers en beoefenaars van vechtsporten. Ze worden echter ook veelvuldig gebruikt door atleten, basketballers, rugbyspelers, fietsers en andere sporters, die de behoefte hebben om zich snel en effectief voor te bereiden op hun sportieve prestaties.

In welke hoeveelheden is Thaise Namman Muay Crème verkrijgbaar?

Deze Thaise Olie is verkrijgbaar in de hoeveelheden:

 • 30 gram
 • 100 gram

Voordelen van de Thaise Namman Muay Crème:

 • geschikt voor sporters, volwassenen en senioren
 • positief effect op spierpijn, gewrichtspijn, zwellingen, blauwe plekken
 • doorbloedt perfect spieren en huid, heeft een verwarmend-verkoelend effect
 • trekt snel in, laat geen vettige of plakkerige laag op de huid achter
 • geschikt voor sporters vóór en na inspanning

Hoe gebruik ik Thaise Namman Muay Crème?

 • 2 tot 3 maal per dag op de getroffen gebieden aanbrengen
 • na gebruik goed de handen wassen, contact met ogen, slijmvliezen en open wonden vermijden
 • na toepassing de huid niet afdekken
 • mag niet gebruikt worden door mensen met een overgevoeligheid voor één of meer ingrediënten in deze crème
 • niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding
 • product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik
 • raadpleeg in geval van twijfel altijd een arts


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Jan - 30-07-2017 10:04

Deze crème voldoet precies aan mijn verwachtingen, en precies aan de omschrijving. Het trekt inderdaad gewoon vlot in nadat je je spier hebt gemasseerd. Koud/warm, intens gevoel maar gewoon goed vol te houden. Het gevoel houd denk ik ongeveer een uur aan en zakt dan af. Uit ervaring met pleisters met deze ingrediënten erin weet ik dat het werkelijk waar ín je spieren of gewrichten trekt en daar de genezing helpt. Voor bepaalde pijntjes en dergelijke kun je bijvoorbeeld baat hebben bij "Voltaren" gel, maar persoonlijk heb ik meer baat bij deze Muay crème. Het enigste nadeel is uiteraard dat je het zelfs na goed handen wassen nog in zekere mate op je vingers hebt, dus daar moet je even rekening mee houden of je kunt altijd handschoenen gebruiken. Afhankelijk van welke sport je doet is het dus misschien niet altijd handig de crème vóór het sporten te gebruiken, voor hardlopen bijvoorbeeld zou het wel kunnen maar voor bijvoorbeeld contactsporten niet omdat je (of je trainingspartner) het dan in de ogen of het gezicht zou kunnen krijgen.
Als je intensief sport en daarbij de gebruikelijke kleine pijntjes op loopt is deze crème echt aan te raden. Na het sporten goed rusten, goed eten en je lichaam helpen te genezen en voor te bereiden op de volgende training hoort er ook bij.