Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Dutch Demon respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dutch Demon handelt conform de GDPR /  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelgeving.
 

Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Dutch Demon zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
 
Dutch Demon gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Dutch Demon zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Als u bij Dutch Demon een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
Dutch Demon verkoopt uw gegevens niet
Dutch Demon zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Derde partijen aan wie de gegevens worden verstrekt ontvangen deze gegevens louter voor noodzakelijke doeleinden om aan de leveringsplicht en het betaalontvangstrecht te kunnen voeldoen. De volgende partijen zijn betrokken bij dit proces: Inzage en correctie van gegevens
Klanten hebben recht om hun gegevens in te zien, aan te passen, volledig te laten verwijderen, of opgestuurd te krijgen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice via info@dutchdemon.com. Verwijdering van gegevens mag alleen als de gegevens niet meer relevant zijn. In de volgende gevallen heeft de klant het recht om gegevens te laten verwijderen.

In Artikel 17 van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is het zogeheten recht op vergetelheid opgenomen. Dit recht houdt in dat organisaties in een aantal gevallen persoonsgegevens moeten wissen als een betrokkene (diegene van wie de organisatie gegevens verwerkt) erom vraagt.

Voorwaarden recht op vergetelheid

Het recht op vergetelheid geldt niet altijd. Alleen in de volgende situaties is het recht op vergetelheid van toepassing:

  • Niet meer nodig
    De organisatie heeft de persoonsgegevens niet meer nodig voor de doeleinden waarvoor de organisatie ze heeft verzameld of waarvoor de organisatie ze verwerkt.
  • Intrekken toestemming
    De betrokkene heeft eerder (uitdrukkelijke) toestemming gegeven aan de organisatie voor het gebruik van zijn gegevens, maar trekt die toestemming nu in.
  • Bezwaar
    De betrokkene maakt bezwaar tegen de verwerking. Er geldt op grond van artikel 21 van de AVG een absoluut recht van bezwaar tegen direct marketing. En een relatief recht van bezwaar als de rechten van de betrokkene zwaarder wegen dan het belang van de organisatie om de persoonsgegevens te verwerken.
  • Onrechtmatige verwerking
    De organisatie verwerkt de persoonsgegevens onrechtmatig. Bijvoorbeeld omdat er geen wettelijke grondslag is voor de verwerking.
  • Wettelijk bepaalde bewaartermijn
    De organisatie is wettelijk verplicht om de gegevens na bepaalde tijd te wissen.
  • Kinderen
    De betrokkene is jonger dan 16 jaar en de persoonsgegevens zijn verzameld via een app of website (‘dienst van de informatiemaatschappij’).
Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Dutch Demon gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Dutch Demon geen cookies ontvangt.
 
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Dutch Demon, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. Voor klachten m.b.t. de privacy kunt u contact opnemen via info@dutchdemon.com of admin@dutchdemon.com.

Wilt u extern contact opnemen dan kunt u zich wenden tot de AP. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is het zelfstandig bestuursorgaan dat in Nederland bij wet als toezichthouder is aangesteld voor het toezicht op het verwerken van persoonsgegevens. De organisatie houdt zich dus bezig met privacy. URL: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

BEDRIJFSGEGEVENS:
Dutch Demon
info@dutchdemon.com
Uithoorn, The Netherlands
Tel: +31(0)639202933
KvK: 65039270
BTW: NL195935068B01
IBAN: NL69 KNAB 0255 5310 01
 

          BEDRIJFSGEGEVENS  
          Dutch Demon
          Amsterdam, The Netherlands
          Tel: +31(0)639202933
          KvK: 65039270
          BTW: NL195935068B01
          IBAN: NL69 KNAB 0255 5310 01