RONIN BITJE JUNIOR IN DOOSJE GEBITSBESCHERMER - DIVERSE KLEUREN
0 Reviews | Review toevoegen

Ons junior bitje is geschikt voor kinderen onder de 12 jaar en biedt bescherming voor de tanden en de kaak. Geleverd met opbergdoosje.

Verzendkosten

€ 5,00 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 13:00 besteld, morgen in huis!

€ 4,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RONIN BITJE JUNIOR IN DOOSJE GEBITSBESCHERMER - DIVERSE KLEUREN

Tijdens het sparren is het verstandig om een bitje te dragen, om de tanden iets te beschermen, maar eigenlijk vooral om je kaak te beschermen. 
Als je tijdens het sparren een klap aan ziet komen ga je onbewust spanning zetten, en als je dan op een bitje bijt, wordt de spanning goed over de kaak verdeeld waardoor deze minder snel zal breken.

Het bitje zit in een hygiënisch opbergdoosje, met een geel papiertje waarop uitgelegd wordt hoe je het bitje zelf met heet water kan vormen naar je gebit.

KLEUREN

Dit bitje is leverbaar in de kleuren zwart, transparant, rood en blauw.

GEBRUIKSAANWIJZING

Let op: wees altijd voorzichtig met kokend water.

  • Neem een pannetje water en breng dit aan de kook, als het water kookt haal je de pan van het vuur. Naast de pan met heet water, zet je een bakje met koud water.
  • Houd het bitje 30 seconde in het hete water, daarna direct 2 seconde in het koude water, meteen het bitje in de doen en goed met de vingers en de tond aandrukken en voorzichting bijten.
  • Als het bitje goed en prettig zit kun je het voorzichting uit de mond halen en onder de koude kraan afspoelen. Hierdoor krijgt het bitje zijn oorspronkelijke stevigheid terug en is het klaar voor gebruik.

Ons junior bitje is geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, voor de oudere kinderen of voor volwassenen hebben wij het senior bitje.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.