RONIN BITJE SENIOR IN DOOSJE GEBITSBESCHERMER - DIVERSE KLEUREN
RONIN BITJE SENIOR IN DOOSJE GEBITSBESCHERMER - DIVERSE KLEUREN
0 Reviews | Review toevoegen

Gebruik het Ronin Bitje senior als ultieme gebitsbeschermer tijdens het sparren. Het beschermt je tanden, maar eigenlijk beschermt het vooral je kaak.

Verzendkosten

€ 5,00 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 13:00 besteld, morgen in huis!

€ 4,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RONIN BITJE SENIOR IN DOOSJE GEBITSBESCHERMER - DIVERSE KLEUREN

Gebruik het Ronin Bitje senior als ultieme gebitsbeschermer tijdens het sparren. Het beschermt je tanden, maar eigenlijk beschermt het vooral je kaak. Als je tijdens het sparren een klap aan ziet komen ga je onbewust spanning zetten, en als je dan op een bitje bijt, wordt de spanning goed over de kaak verdeeld waardoor deze minder snel zal breken.

Het bitje zit in een hygiënisch opbergdoosje, met een geel papiertje waarop uitgelegd wordt hoe je het bitje zelf met heet water kan vormen naar je gebit.

KLEUREN

  • transparant
  • blauw
  • rood
  • zwart

GEBRUIKSAANWIJZING

Let op: wees altijd voorzichtig met kokend water.

  • Neem een pannetje water en breng dit aan de kook, als het water kookt haal je de pan van het vuur. Naast de pan met heet water, zet je een bakje met koud water.
  • Houd het bitje 30 seconde in het hete water, daarna direct 2 seconde in het koude water, meteen het bitje in de doen en goed met de vingers en de tond aandrukken en voorzichting bijten.
  • Als het bitje goed en prettig zit kun je het voorzichting uit de mond halen en onder de koude kraan afspoelen. Hierdoor krijgt het bitje zijn oorspronkelijke stevigheid terug en is het klaar voor gebruik.

Ons senior bitje is geschikt voor mensen vanaf 12 jaar, voor de kinderen hebben wij het junior bitje.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.