Filter

close
0
Onbeperkt

Conditieverbeteren:

Conditie verbeteren doe je door intensief te trainen met enige regelmaat, dus niet 1 a 2 keer per week maar vaker. Pas je voeding aan want je conditie wordt beter als je vetpercentage zakt en als je het lichaam voorziet van goede eiwitten en de juiste koolhydraten voor, tijdens en na iedere training. Mijn advies: neem bij voorkeur zuivere eiwitten zoals wei en hydrolisaten van eiwit. Deze zorgen voor een optimale opname.

Cardiotraining:

Bij cardio oftewel duurtraining probeer je de hart frequentie optimaal te trainen. Voeding en supplementen direct na je training zijn hierbij de sleutels. Bij voorkeur snel opneembare koolhydraten en eiwitten of aminozuren. Daarna uiteraard goed rusten om je hartslag weer terug te laten keren op zijn basis niveau.

Duursport:

Duursporters onderschatten vaak het belang van supplementen, ze herkennen het juiste gebruikersmoment niet. Als jij met enige regelmaat traint voor je doel, spreek je iedere training je reserves aan en vraag je uiterste inspanning van je lichaam. Na zo'n training is het heel belangrijk om je lichaam te voorzien van de juiste brandstof om optimaal te herstellen en weer klaar te zijn voor de volgende training.

Juiste voeding en sportdrank na de training:

Ook kun je door gebruik van de juiste voeding en sportdranken zorgen dat de voorraad voor de training optimaal is zodat de tekorten na de training niet te groot worden.Weergave:
  


Geen producten