Filter

close
0
Onbeperkt

Spiermassa opbouwen

Eiwitten zijn de absolute basis voor spieropbouw. Een makkelijke regel om voldoende eiwit binnen te krijgen om spiermassa te kunnen opbouwen is dagelijks 1 tot 3 gram eiwitten per kilo (vetvrij) lichaamsgewicht.

Spierdefinitie

Als sporter streef je naar spieren in de meest gedefinieerde vorm, dus niet van die super dikke spieren maar bij voorkeur mooie slanke spieren zonder een grammetje vet. Afhankelijk van je metabolisme en je aantal trainingen adviseer ik vetvrij te eten met een goede combinatie van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten. Het advies voor eiwitten is 1,5 a 2 gram per kilo lichaamsgewicht per dag, ook op de rustdagen.

Meer spierkracht

Wie wil er nu niet meer spierkracht om nog beter te presteren?! Als je te weinig voor je spieren doet zal je zien dat iedere training een gevecht wordt. Eiwitten zorgen voor optimaal herstel van je spieren. Eiwitten die al afgebroken zijn tot aminozuren, zorgen voor een snelle opname en kunnen bijdragen aan het vergroten van de spierkracht. Het is vooral belangrijk om direct na de training met de juiste eiwitten de voorraad aan te vullen zodat de spieren goed kunnen herstellen.

Droog trainen

Met andere woorden je wil meer spieren zien ipv van vet. Maak dan optimaalgebruik van Eiwitten en probeer je dagelijkse voeding zo af te stellen dat je koolhydraat arm eet( uitsluitend compleze koolhydraten) en vet arm. Bij voorkeur geen vet, in welke vorm dan ook.Weergave:
  


Geen producten